Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ „ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ?“

0

Општинско такмичење „Шта знаш о собраћају“, на коме су учествовали ученици са територије наше општине, одржано је у суботу 22.04.2023. године, у нашој школи.
Такмичење се састојало из полагања теста за Б и Ц категорије и практичног дела – вожње на полигонима, полигона спретности и полигона практичног понашања у саобраћају за А, Б и Ц категорије одвојено за дечаке и девојчице.
Наши ученици су постигли завидне резултате. У А категорији код дечака Михајло Мијатовић је освојио 1. место, Војин Луковић 2. место и Петар Кулеба 3. место, док је код девојчица Анастасија Којић освојила 1. место, Софија Исаков 2. место и Ана Кошутић 3. место.
У Б категорији ученик наше школе Богдан Кулеба освојио је 1. место и уједно и постао шампион такмичења са највише освојених бодова (297 од 300).
За прво место у Ц категорији код девојчица у тесном финалу изборила се Милица Рупић док је Ања Томић освојила 3. место. У истој категорији код дечака Леон Бајаји је освојио 1.место.
На окружном такмичењу нашу школу ће представљати Богдан Кулеба у Б категорији као и Милица Рупић и Леон Бајаји у Ц категорији.

Share.

Leave A Reply