Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

КАД РАСПУСТ ПОЧНЕ КОНЦЕРТОМ

0

Последњег радног дана априла месеца, а уочи самог пролећњег распуста у нашој школи одржана је презентација Школе за основно музичко образовање из Куле. Ученицима првог и другог разреда представили су се ученици музичке школе који су изводили композиције на виолини, кларинету, клавиру, хармоници и тамбури. Ученицима су подељени флајери са пропозицијама за упис у припремни и први разред музичке школе. Пријемни испит биће одржан у среду 19. маја у просторијама музичке школе. У припремни разред се уписују ученици који тренутно похађају први разред основне школе, док у први разред музичке школе уписују се ђаци другог разреда основне школе. Деца која уписују први разред музичке школе бирају један од понуђених инструмената (кларинет, виолина, клавир, хармоника, тамбура) који би желели да изучавају.

Многи од учесника на овом промотивном концерту били су ученици и наше школе који су својим другарима показали своје умеће и таленат на поменутим инструментима, које су стекли, развили и унапредили уз помоћ својих наставника на часовима музичке школе.

И на крају, има ли шта лепше него да пролећни распуст почне јединим предивним концертом на коме су уживали, како учесници и извођачи , тако и посетиоци концерта.

Share.

Leave A Reply