Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Придружите нам се у акцији прикупљања старих хартија

0

Дана, 29.9.2020.

     Ове школске године наша школа улази у пројекат под називом “Кружна економија у школама“.

Пројекат започињемо скупљањем старе хартије.

Молимо Вас да за време Дечије недеље, у уторак, среду и четвртак  (6., 7. И 8. октобра) донесете стару хартију, новине, картоне, непотребне уџбенике и предате испред хале ( код контејнера). Пластичну амбалажу можете предати у постојећи контејнер за пластику у холу школе.

Обавестите родитеље, родбину и комшилук како би наша акција била што успешнија.

Акцију ће водити ученици 6-2. разреда

Хвала

Iskolánk idén csatlakozik egy ökoprogramhoz, melynek célja környezetünk védelme és a környezetszennyezés mértékének csökkentése.

Elsőként  papírgyűjtési akciót szervezünk, melynek lényege a hulladékpapír összegyűjtése, megfelelő feldolgozása és újrahasznosítása.

Kérjük a tanulókat, hogy a gyermekhét ideje alatt: kedden,szerdán és csütörtökön (október 6., 7. és 8.) ,az otthon található hulladékpapírt (újágot, kartonpapírt, régi könyveket, tankönyveket stb.)hozzák be az iskola udvarában elhelyezett papígyűjtő konténerba. A műanyag hulladékot pedig szintén egy erre előlátott konténerba lehet majd bedobni.

Kedves tanulók, kérünk titeket, hogy értesítsétek a szüleiteket, rokonaitokat és szomszédaitokat is, hogy minél többen csatlakozhassunk az akcióhoz.

A hulladékgyűjtő akciót a 6-2 vezeti.

Köszönjük!

 

KЊИГА ОБАВЕШТЕЊА

Share.

Leave A Reply