Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

ОСМАЦИ, СРЕЋНО !!!!

0

Дана, 26. јуна још једна генерација осмака је напустила нашу школу. Након осам година учења,  смеха, радост, среће, уздаха, симпатија, љубави дошло је време да се ученици опросте од своје школе, својих учитеља и наставника, који су им у многим битним тренуцима били снажан ослонац за решавање њихових проблема, али и веома блиски пријатељи у многим другим ситуацијама.

Као и сваке године, свечаност испраћаја је приређена у школској хали, али овај пут уз препоруке и мере опреза  због погоршане епидемиолошке ситуације.

Након представљања одељена свечаност је отворио својим говором директор школе Чаба Пожар, који је честитао ученицима и њиховим наставницима који су их извели на прави пут. Директор је том приликом рекао да су ученици својим залагањем и знањем успешно прешли степеницу звану основна школа и отворили врата новом свету и новим могућностима. Такође је споменуо и то да кад год буду осетили потребу да увек могу да наврате у своју школу  да се присете најлепших дана, као и да потраже савет од својих учитеља и наставника.  Награду ученика генерације ове године је понела Катарина Балинт ученица 8/2 одељења. Катарина се присутним званицама обратила речима да као што иза сваког, па и  најуспешнијег спортисте стоји тренетр и напоран рад, тако и иза сваког успешног ученика стоје њихови учитељи, наставници али и учење, упорност и истрајност.

Ученици су свечаност наставили у холу школе где су се уз вечеру, игру и плес опростили са својим наставницима.

Share.

Leave A Reply