Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Ученике IV-2 разреда ОШ“ Петефи бригада“ примили запослени општине Кула

0

У  четвртак, 21.11.2019. године ученике 4-2 разреда ОШ“ Петефи бригада“ примили запослени општине Кула. Посетили смо услужни центар, где су нам објаснили који посао се обавља на ком шалтеру. Након тога заузели фотеље у сали локалног парламента  где су добили објашњење о улози парламента као и начину рада . На питања ученика одговарао им је председник општине, господин Дамјан Миљанић.  Одговарао је на питања о завршетку базена, прављењу бициклистичке стазе, изградњи нових фабрика, као и о томе може ли он повећати плате њиховим родитељима. Председник је одговарао веома озбиљно, као да одговара одраслим људима, а они слушали пажљиво. Било је мирно у сали Скупштине. И веома озбиљно.

            Затим су  тастерима изгласали да желе да их прими у своју канцеларију. Озбиљно смо схватили своју посету, сазнали задатке и значај Општине за Кулу.  Поздравио их је речима да је најважније да буду , прво , добри људи. Захвалили смо се председнику, његовом заменику  и радницима Општине који су издвојили време за нас и срдачно нас дочекали , примили,даривали нас и почастили.

            Након тога одлазимо у азил за псе. Многи су тамо били први пут. Желимо да се вратимо, када завршимо акцију и купимо бар један велики џак хране за затворене псе.

            Провели смо диван дан и сазнали о свом месту много тога што не можемо гледајући кроз прозор учионице.

Share.

Leave A Reply