Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

ПРОЈЕКАТ БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ

0

Пројектом набавка уџбеника  за ученике основних школа за школску 2019/20. годину биће обухваћени следећи ученици:

  1. ученици из социјално/материјално угрожених породица (примаоци новчане социјалне помоћи);
  2. ученици са сметњама у развоју и инвалидитетом (који основношколско образовање и васпитање стичу по индивидуалном образовном плану):
  3. ученицима са сметњама у развоју и инвалидитетом који образовно-васпитни рад не остварују по индивидуалном образовном плану, али имају потребу за прилагођавањем (увећан фонт, Брајево писмо, електронски формат):
  4. ученицима основних школа који су у породици треће или свако наредно рођено дете које је у систему школовања Републике Србије.

Потребна документација:

  1. За кориснике , социјално/материјално угрожених породица, примаоци новчане социјалне помоћи, решење (копија) којим се утврђује право на остваривање социјалне новчане помоћи;
  2. За кориснике који су у породици треће или свако наредно рођено дете које је у систему школовања (средња школа,, факултет), потврду образовно-васпитних установа .Потврда образовно-васпитне установе о својству ученика прилаже се за свако дете..  За ученике који су у породици треће или свако наредно рођено дете и налазе се у школи, школа не издаје потврду, јер школа поседује податке о наведеним ученицима.
  3. За ученике са сметњама у развоју и инвалидитетом, који основношколско образовање и васпитање посебна документација није потребна јер школа поседује податке о наведеним ученицима.

Молимо родитеље и ученике да наведену документацију доставе у администрацију школе до 10.3.2019. године

Share.

Leave A Reply