Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Награђени учесници конкурса поводом 165. година постојања школе

0

Поводом  165. година постојања школе расписан је ликовно-литерарни конкурс у којем су учествовали  наши најмлађи предшколци, као и ђаци наше школе од првог до осмог разреда.

 На конкурс је пристигло преко 125 предивних креативних радова разних категорија (ликовни, литерарни, фото – видео прилози  и предмети из кеативних радионица). Шифриране радове је прегледао наш стручни жири.

Захваљујемо се  предшколској установи „Бамби“  и  објектима – Сунчица, Маслачак, Буба-Мара и Колибри,  васпитачима и креативним малишанима.

Захваљујемо се учитељима, наставницима и  ученицима који су улепшали обележавање овог значајног датума за нашу школу.  Нарочито се захваљујемо родитељима који су подржали малишане и помогли им у достављању  радова електронским путем.

Промоција дечјег стваралаштва насталог на овом Конкурсу, налази се на сајту школе. Изложба радова биће постављена у холу школе где ће сви заинтересовани моћи да је виде.

ПОХВАЉИВАЊЕ И НАГРАЂИВАЊЕ НАЈУСПЕШНИЈИХ УЧЕСНИКА КОНКУРСА БИЋЕ УСКОРО УПРИЛИЧЕНО  НА СВЕЧАНОСТИ О КОЈОЈ ЋЕ УЧЕСНИЦИ БИТИ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

Share.

Comments are closed.