Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Екскурзија седмака

0

Дана 7. маја седмаци из ОШ ,,Петефи бригада“ су отишли на дводневну екскурзију у Јагодину. Ученици су са својим разредним старешинама и водичем посетили манастир Манасију где су могли да виде фреске.Видели су место на ком се налазе мошти Стефана Лазаревића и могли су да купе сувенире.

Касније су посетили Ресавску пећину где су могли видети разне облике сталактида и сталагнита.После напорног дана су стигли у хотел „Алфа“(Кончарево).Дочекала их је веома укусна вечера. У 9 сати те вечери су имали журку која је трајала до поноћи .

Сутрадан након доручка су посетили музеј воштаних фигура, где су ђаци могли да виде фигуре познатих историјских личности. Следећа дестинација коју су посетили била је зоолошки врт са великим бројем животиња. Слободно време провели су у парку Поток,где су могли уживати у дивном пејзажу и сладоледу. Највећа атракција је била вештачки водопад.Остатак слободног времена ђаци су провели у обиласку тржног центра. После тога су отишли у хотел, где су ручали и спремили се за повратак кући.

Новинарска секција

Share.

Comments are closed.