Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Општинско такмичење ТиИО одржано у нашој школи

0

У суботу, 11. марта  2017. године, ОШ „Петефи бригада“ у Кули била је домаћин  Општинског такмичење из Техничког и информатичког образовања. На такмичење је пријављено 82 ученика, а учествовало је  76 ученика у 8 дисциплина. Ученици од 5. до 8. разреда такмичили су се у четири моделарске дисциплине: ауто-моделарство, бродо-моделарство, ракетно и авио-моделарство. Практични задатак су решавали ученици петог, шестог и седмог разреда, док су се осмаци такмичили у дисциплини Примена електромагнета. На такмичењу је учествовало 22 ученика наше школе у 7 дисциплина и освојено је укупно 11 пласмана. Честитамо ученицима:

наставнице Лидије Бачић: Есе Нори Кајра, Јовани Милутин, Вукашину Жугићу, Андреју Радовићу , Константину Салонтаји, Александри Циврић, Бала Анити и Грисхабер Петри;

наставнице Снежане Перућица: Наталији Сератлић и Јовани Полић;

и наставника Рац Славка: Гелебан Андреју.

Такмичење је трајало од 11 до 18,30 часова. Било је врло динамично и протекло је у радној и веселој атмосфери, на опште задовољство свих учесника и ангажованих наставника, о чему сведоче и фотографије у прилогу. Овом приликом се захваљујемо свим менторима и нашим дугогодишњим сарадницима, професорима  из СТШ „Михајло Пупин“ из Куле, који се несебично ангажују у своје слободно време и доприносе популаризацији технике својим ангажовањем на овом значајном такмичењу.

 

Share.

Comments are closed.