Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Обавештење 1.6.2017.

0

четвртак, 01 јун 2017 09:47
ОБАВЕШТЕЊЕ!

Обавештавамо ученике да ће се због испраћаја осмака  у петак 02.06.2017. год. настава изводити следећом динамиком:

За ученике преподневне смене настава почиње у 7,30 и траје до 11,35 по скраћеном режиму
За ученике 1. разреда  настава почиње у 9,35 и одвија се по редовном распореду скраћеним часовима, док се ученици 4. разреда не враћају у школу после пливања.
Продужени боравак за ученике ради до 12,00 и задужени су за кићење хола.
Од 11,35 ученици 6. разреда  са својим одељенским старешинама задужени су за кићење школе( помаже  им  помоћно особље)
Ученици 7.разреда долазе у школу око 17,00 поштујући договорену динамику активностис одељенским старешином.
Драги ученици, молимо вас да поводом испраћаја наших осмака сутра донесете у школу што више резаног цвећа од куће из своје баште или из башта ваших комшија, пријатеља, рођака, како би смо што лепше украсили школу и испраћај учинили још свечанијим.

Прикупљање цвећа ће се обавити одмах по вашем доласку у школу у Холу код тетка Натке.Молимо вас још једном да не заборавите да донесете цвеће, јер ће се једнога дана,  када ви будудете осмаци,  школа украшавати и због ВАС.

Свим ученицима, који донесу цвеће, велико ХВАЛА у име осмака и њихових одељенских старешина.

У понедељак , 5.јуна 2017. извршиће се редовна промена смене.Ученици 1.  и 4. разреда наставу похађају пре подне а 2. и 3. разреда поподне.Цена ужине за јун износи 360,00 динара

ÉRTESÍTÉS!

Értesítjük a tanulóinkat, hogy a nyolcadikosaink ballagása alkalmából a tanítás pénteken, 2017.06.02-án a következő módon folyik:

Az V. -VI. és a VII.osztályos tanulók  számára a tanítás 7,30-kor kezdődik és 11.35-kor végződik, tehát rövidített órák lesznek . .
Az I. osztályos tanulók részére 9.35-kor kezdődik a tanítás a rendes aznapi órarend szerint rövidített órákkal. A IV-es tanulók az úszás után már nem jönnek vissza az iskolába.
Az iskolai napközi 12 óráig dolgozik, a napközis tanítónők ezután seédkezíenek a díszítésben
11.35 után a VI.-osok feladata a ballagásra feldísziteni az iskolát az osztályfőnökök irányításával (a takarítónők is segítenek nekik).
А  VII.  osztályosok legkésőbb 17,00 órára jönnek, és az osztályfőnökkel megbeszélt menetrendet tartja tiszteletben.
Kedves gyerekek, kérünk benneteket, hogy holnap  a nyolcadikosaink ballagása alkalmából hozzatok minél több virágot otthonról ( saját kertjeitekből ), hogy a segítségetekkel díszessé tegyük iskolánkat, és így a ballagás esményét még ünnepélyessebbé tegyük. Ne feledjétek, egy napon a számotokra lesz feldíszítve az iskola!

A virágok begyűjtése holnap a tanítási órák előtt lesz megszervezve az iskola halljában (Natka takarítónővel).

A nyolcadikosok nevében előre KÖSZÖNJÜK  a díszítésre szánt virágot.

 

Hétfőn, 2017.06.5-én rendes váltáscsere lesz. Az I. és IV. osztály tanulói délelőtt jönnek, a II. és III. osztélyosok pedig délután. A júniusi uzsonna ára 360 din.

Share.

Comments are closed.