Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Обука за непливаче

0

Свечаним полагањем у петак 01.04.2022. године, успешно је завршена тронедељна обука за непливаче која је и за ову школску годину планирана Годишњим планом рада.

Инструктори пливања Центра за физичку културу ,,Драго Јововић“ у Врбасу обучавали су 52 трећака и 60 четвртака наше школе. Након петнаест часова проведених у затвореном базену, дошао је моменат за полагање пред публиком коју су чинили родитељи и најмилији наших ученика. После веома динамичног полагања, укупно је додељено 110 диплома за успешно савладану обуку за непливаче, као и две похвалнице за исказан труд током обуке. Родитељи ученика имали су прилике да осете несвакидашњу раздраганост, усхићење и радост своје деце током самог полагања и играња у базену.

За крај треба похвалити инструкторе Милоша и Владу за исказану сарадњу,као и пожртвованост учитеља трећих и четвртих разреда који су били спремни да коригују планове рада и повинују се потребама деце и њихових родитеља. Свакодневно путовање до Врбаса и назад, организовано је у договору са аутопревозником ,,Тителпревоз“ Кула. Треба напоменути да је обука за непливаче родитеље коштала 5000 динара и да им је омогућено плаћање у неколико месечних рата.

Овим путем позивамо све људе добре воље, филантропе, спонзоре да се догодине одазову и да нам помогну да наставимо традицију и да обука за неке будуће непливаче буде још приступачнија.

Share.

Leave A Reply