Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА ЗА ЛЕНКУ И НАЂУ

0

Позив грађанима,омладини и деци општине Кула!!!
ДОЂИТЕ НА ХУМАНИТАРНУ ИЗЛОЖБУ ЗА ЛЕНКУ И НАЂУ!
У сарадњи са Народном библиотеком у Кули, отворена је хуманитарна изложба креативних радова ученика ИИИ-3 разреда, Основне школе „Петефи бригада“ Кула, учитељице Маријане Коларић, у склопу пројекта „Наше мало некоме много значи“ који је део пројекта „Упознај филантропију“.
Давањем новчаног прилога помоћи ћете лечење две девојчице, Ленке Боговачки и Нађе Бокан.
Уједно обавештавамо све посетиоце који се одлуче на учлањење у библиотеку, такође ће тим новцем учествовати у хуманитарној акцији.
Изложбу можете посетити сваког радног дана од 8 до 18 сати у Народној библиотеци у Кули, у згради Пионирског дома, од данас, 8. 12. до петка 17. 12. 2021. године.
На изложби ћете видети продукте пројеката ученика ИИИ-3 , као и богату и веома занимљиву колекцију фигурица од фимо масе ученице Рине Репчак, за коју је добила 1. награду на међународном конкурсу „Дах летњег ветрића, пун крилатих бића“, а моћи ћете да сазнате и шта је Филантропија и зашто треба чинити добра дела.
ПОМОЗИМО ЛЕНКИ И НАЂИ ДА ИМАЈУ СРЕЋНО ДЕТИЊСТВО!
ПОДРЖИТЕ НАС И ДОЂИТЕ НА НАШУ ИЗЛОЖБУ ПОРУЧУЈУ ВАМ
Лептирићи учитељице Маје , ОШ „Петефи бригада“ Кула и НАРОДНА БИБЛИОТЕКА КУЛА.
Хвала на подршци Општини Кула, Удружењу Плава птица из Куле, Друштву учитеља општине Кула и свим институцијама, школама,медијима, грађанима који дођу на изложбу!
ДА БУДЕМО ХУМАНИ ЈЕР „НАШЕ МАЛО, НЕКОМЕ МНОГО ЗНАЧИ!“

Share.

Leave A Reply