Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Трећа балканска конференција ANN_EX_YU “ Свет образовања брише границе“

0

У Београду је у периоду од 30.10. до 02.11. 2019. одржана трећа балканска конференција ANN_EX_YU  “ Свет образовања брише границе“.

            Члан Асоцијације најбољих наставника бивше Југославије и носилац признања Најбољи наставник бивше Југославије, које је додељено  прошле године у Будви , на другој конферецији, је  наша колегиница,учитељица, Маријана Коларић.

            Тема оводишње конференције је “ Наше пројектно искуство“. Маријанина интерактивна књига “ ОЛОВКА ПИШЕ СРЦЕМ“ проглашена је најинспиративнијим промоцијом наставничког стваралаштва. Посебан значај проглашењу Мајине књиге  НАЈБОЉОМ чини то шта су за  признање гласале колеге , учесници конференције и то у веома бројној конкуренцији радова и из Македоније, Црне Горе , Србије, Босне, Словеније….

            Поред овог креативног рада ,Маја је добила захвалницу за учешће у промоцији и презентацији наставничког стваралаштва, а другог дана конференције , као већ искусни члан асоцијације,  активно је учествовала на додели сертификата колегама учесницима ове конференцији.

            Школа “ Петефи бригада“ поноси се што име наше школе стоји поред Маријаниног  имена  на свим њеним признањима, наградама и захвалницама и хвала јој што се име школе препознаје од “ Триглава до  Ђевђелије“.

Share.

Leave A Reply