Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

ПОНОВО НА САБОРУ УЧИТЕЉА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

0

УЧИТЕЉИЦА МАРИЈАНА КОЛАРИЋ ИЗ ОШ „ПЕТЕФИ БРИГАДА“ КУЛА

Поново ове године, са своја два рада – примера добре праксе из области ваннаставних активности, учитељица Маријана Коларић ће представљати своју школу „Петефи бригада“ из Куле на Сабору учитеља Републике Србије, са својим радом „Шампиони Србије ватрогасног подмлатка“. Уједно ће се кроз овај рад промовисати и сарадња основних школа из Куле са Добровољним ватрогасним друштвом ДВД Кула и учешће наших ученика и учитељице Маријане у ватрогасним активностима на нивоу локалне заједнице.

Такође ће и као председник Друштва учитеља општине Кула, учитељица Маријана Коларић са колегиницом Драганом Губеринић, учитељицом из ОШ „Иса Бајић“ из Куле, представити рад „Моје мало, некоме много значи“- хуманитарну продајну изложбу за децу из Црвеног крста Кула, коју су заједничком организацијом две основне школе „Петефи бригада“ и „Иса Бајић“ из Куле, Друштво учитеља и Црвени крст, организовали у децембру 2016. године.

Иначе је Маријана Коларић, још од 2012. године па до данас, сваке године  успешна са својим примерима добре наставне праксе на Сабору учитеља Републике Србије и поносно их је презентовала у Дому синдиката и на Учитељском факултету у Београду.

Својим успешним, објављеним, стручним радовима, као и креативним и иновативним радом са ученицима, ове године је награђена и понела признање „Живојин Мишић“ као један од Најбољих едукатора Србије, те је својим радом и залагањем заузела место у Лексикону ствараоца у коме ће остати забележен интелектуални капитал и квалитет које поседују људски ресурси у образовно-васпитним институцијама Републике Србије.

Share.

Comments are closed.