Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Обавештење 13.12.2016.

0

уторак, 13 децембар 2016 14:14
ОБАВЕШТЕЊЕ!!!

ХУМАНИТАРНА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА ЗА ДЕЦУ ИЗ ЦРВЕНОГ КРСТА

Друштво учитеља општине Кула и наша школа „Петефи бригада“ из Куле, а у сарадњи са учитељима основне школе „Иса Бајић“ из Куле, организује хуманитарну продајну изложбу новогодишњих украса, са циљем сакупљања новчане помоћи за децу из Црвеног крста Кула, који су корисници пројекта за инклузију ромске деце и деце из осетљивих група.

Ученици млађег узраста од 1. до 4. разреда наше школе су организовали креативну радионицу са децом из Црвеног крста, на којој су правили новогодишње украсе, који ће бити на продају 16. 12. 2016. године у холу наше школе, од 8 часова до 14 и 30.

Ученици основне школе „Иса Бајић“ из Куле, са својим учитељима, који су чланови Друштва учитеља, су се придружили хуманитарној акцији, својим креативним радовима и учешћем и присуством на продајној изложби.

Моле се ученици наше школе да својим новчаним прилогом, купујући новогодишње украсе из „Мале радионице“, на хуманитарној изложби у петак у нашој школи, допринесу акцији прикупљања новчане помоћи за другаре из Црвеног крста.

Моле се наставници и одељењске старешине, да организују тога дана своје ученике и са њима заједно буду део ове хуманитарне акције.

Хуманитарна продајна изложба биће организована и у среду 21. 12. 2016. године од 17 часова, у нашој школи,  пре почетка концерта „Зима, зима, е па шта је“.

Драги ученици, обавестите и своје другаре, родитеље, пријатеље… Позовите их да буду део наше хуманитарне акције!!!

Улепшајмо сви заједно божићне и новогодишње празнике другарима из Црвеног крста.

Унапред хвала!

Учитељица Маријана Коларић испред Друштва учитеља општине Кула и директорица Ержебет Блашко

 

ÉRTESÍTÉS

 

JÓTÉKONYSÁGI VÁSÁRKIÁLLITÁS  A VÖRÖSKERESZT ALAPITVÁNY GYERMEKEINEK

 

Kúla község TANITÓ SZERVEZETE, iskolánk a “Petőfi Brigád” Általános Iskola valmint a kúlai “Isa Bajić” Általános Iskola jótékonysági vásárkiállítást szervez azzal a céllal, hogy az összegyűlt pénzöszeget a kúlai Vöröskereszt a gyermekekért Alapítványnak adományozzuk és ezzel segítsük az ottani gyermekek helyzetét. Ez az akció/projekt a romák integrációját valamint a hátrányos helyzetű gyermekeksegítését szolgálja.

Az alsós tagozatú tanulók (1-4 osztály) kreatív munkafoglalkozásban vettek részt barátaikkal akik a Vöröskereszt alapítványhoz tartoznak. Újévi díszeket készítettek, melyeket 2016 december 16-án lehet megvásárolni 8:00-tól 14:30 óráig a kúlai “Petőfi Brigád” Általános Iskola előtermében.

Kérjük iskolánk tanulóit, hogy lehetőségük által járuljanak hozzá (vásároljanak) e jótékonysági akcióhoz díszek vásárlásával melyeket a “Kis munkaműhely” keretén belül készítettek. Ily módon segíteni tudják kortársaikat a Vöröskereszt a gyermekekért alapítványból.

Kérjük a tanárokat, osztályfőnököket is, hogy ezen a napon vegyenek részt e jótékonysági vásáron segítsék célunk megvalósítását.

A jótékonysági vásárkiállítás 2016 december 21-én is megtekinthető  és vásárolni is lehet iskolánkban a “Tél, itt a tél” iskolai koncert előtt.

Előre is köszönjük!

Kedves tanulók!  Értesítsétek barátaitokat, szüleiteket, ismerőseiteket is. Hivjátok meg  őket, hogy Ők is részesei legyenek ennek a jótékonysági akciónak.

Tegyükk szebbé együtt a Karácsonyi és Újévi ünnepeket kisbarátainknak.

Tisztelettel,

Marijana Kolarić tanítónő, a Kúla község tanitói Szervezet részéről és az iskola igazgatója, Blaskó Erzsébet.

 

 

Share.

Comments are closed.