Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Обавештење 6.4.2016.

0

На Уменичком такмичењу ученика основних школа северне Бачке, Пап Елеонора  освојила је II награду за ликовни рад а Дурковић Анђела I награду за рецитовање у категорији ученика који негују мађарски језик.Све честитке нашим успешним ученицима као и њиховим менторима:Кермеци Ђенђи и Фаркаш Наташи Лаури.

На сајту ОШ“Доситеј Обрадовић“Сомбор  објављени су и званични резултати са окружног   такмичењу из техничког и информатичког образовања.Наши  ученици су се такмичили у седам дисциплина и у три дисциплине су остварили запажене резултате:

 

Практичан рад по задатку 5. и 6. разред

Име и презиме ученика

наставник

пласман

Гелебан Сергеј

Бачић Лидија

I

Сератлић Наталија

Перућица Снежана

I

 

У техничкој дисциплини Макета – модел :Дизалице

Име и презиме ученика

наставник

пласман

Циврић Александра

Бачић Лидија

III

 

Свим ученицима  и њиховим менторима захваљујемо се на ангажовању у представљању наше школе и честитамо на постигнутим резултатима, те  желимо  пуно успеха на даљем такмичењу.

 

ÉRTESÍTÉS !

 

Az ÁMV-n Szabadkán Papp Eleonóra II. helyet ért el képzőmüvészetből. Durković Anđela I.helyezést kapott a szavalókkategóriájában a magyar anyanyelvápolók csoportjában.Gratulálunk a diákoknak és mentoraiknak, Körmöci Gyöngyinek ésFarkas Lauránakis.

Megjelent a zombori „Dositej Obradović” iskola honlapján a hivatalos eredmény a technikai és informatikai versenyről. Diákjaink hét katrgóriában versenyeztek, és emlitésreméltó eredményeket értek el.

 

Helyszini feladatmegoldás 5. és 6. osztály

A tanuló neve

tanár

helyezés

Seratlić Natalija

Perućica Snežana

I

Geleban Sergej

Bačić Lidija

I

 

 

Technikai kategória:Emelők

A tanuló neve

tanár

helyezés

Civrić Aleksandra

Bačić Lidija

III

 

Minden tanulónak és felkészitő tanárának szivből gratulálunk és további sikereket kivánunk. Köszönjük,hogy sikerrel képviselik az iskolánkat!

Share.

Comments are closed.