Адреса: 16. Дивизије 34, Кула Тел: 025/723-944

Обавештење

0

ОБАВЕШТЕЊЕ!

Као што знате хуманост је најбитнија. Наша школа већ је организовала хуманитарну акцију за нашег друга Вука. Поводом те акције и школа из Црвенке се одазвала, сада је ред на нас да и ми помогнемо њима.

Помоћ је потрeбнaпетогодишњем дечаку Богдану Петрићу. Он болује од целебралне парализе и не може да хода. За операцију после које постоји велика могућност да прохода потребна је сума од 3000 еура. Молимо све који су у могућности да помогну да се одазову на ову акцију,како би петогодишњи дечак из Црвенке могао да трчи са својим вршњацима.Новац уплатити благајнику разреда.

ХВАЛА!

Ученички парламент

 

ÉRTESÍTÉS!

 

Közismert dolog az emberszeretet jelentősége. Iskolánk már szervezett egy humanitárius akciót társunk, Vuk részére. Az akcióba a cservenkai iskola is bekapcsolódott, most rajtunk a sor, hogy nekik segitsünk.

Az öt éves Bogdan Petric  szorul segítségre, akinek cerebrális paralizise van, járni sem tud. Műtétre van szüksége ahhoz, hogy talán újból járhasson. Ez 3000 euróba kerül. Aki teheti, segitsen ennek a kisfiúnak! A pénzt az osztály pénztárosa gyűjti.

Előre is köszönjük !

A diák parlament

Share.

Comments are closed.